.

Cara Membuat Situs Iklan Baris

Wednesday, 5 July 2017

SELAMAT HARI RAYA 2017!!

Assalamualaikum and hi guyss!
May Allah blessed all of you.

First of all, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin humanoids!!
Aku rasa tak terlambat lagi kot kalau aku nak ucap selamat hari raya sebab raya kan sebulan. So, kita raya!!! haha. ok dah stop stop. merepek.

Tak ada apa point penting pun dalam post kali ni. Kalau nak baca, just baca. Tak nak baca, ya udah lo, minggir sana sih.

Nak tahu jugak tema korang tahun ni. Ya. aku tahu ada keluarga yang suka pakai baju raya guna satu tema. Ada family yang lagi suka baju warna ikut taste sendiri sendiri. Alah it is actually doesn't matter and not a big deals right? Janji kita semua raya!! Yeay..

Bagi korang raya tu sebenarnya apa? Kalau nak kongsi, bagitau kat komen. Swear to God, aku baca semua yang korang komen tau. Just kekadang ada yang tak masuk notification dan aku terbaca lambat dan terlupa nak balas.



Yasss! How can I believes this that I'm wearing blue royals for my first day of raya. Actually aku tak berapa gemor pun warna blue royals tapi dah disebabkan tahun ni ikut pilihan warna adik aku yang lelaki tu nak kan sangatt warna ni, so nak tak nak, ikutkan je la ya. Kita orang satu family first time pakai warna ni masa raya. First raya pulak tu. So, I was like "Seriously?!"

Sepanjang hidup aku dari kecik sampai la ni, tak pernah pakai warna ni, so reaction dia masa first try out this thing, macam terkejut sikit. Apahal menyerlah sangat!! Aiyoo. haha. Tapi lama lama rasa, eh eh cantik jugak. Ntah pape kan. kahkah. I think that is all for today. Malas nak membebel banyak sangat. Annyeonggg yorobun.

Good night earthlings!! Thank you for reading my post:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Labels

2016 (2) 2017 (9) affiliate (2) agent (2) agro (1) alhamdulillah (1) aurat wanita (2) bar (1) batu 10 (1) berasap (1) Berita (1) bersederhana (1) beryls (1) biarkan cita tersenyum lagi (1) birthday (1) biskut (1) blogger (36) bloglist (1) blue royals (1) brownies (1) cairkan (1) campak (1) cari makan (1) choc (1) coin (1) coklat (2) contest (8) cornflakes (1) crunchy (1) dapur (1) double boiled (1) double-boiled (1) duit (1) elise (1) environmental (1) erti (1) family (5) farm (1) festival (1) final year (3) food (1) foodporn (3) games (1) giveaway (11) gold (1) graduate (1) graduation (1) grateful (1) hadis (1) hantaran (1) hantu (1) happily (3) hati (4) heat (1) hectic sem (1) hitam (1) holiday (1) homemade (1) homesick (1) hunting (1) income (1) insidious 3 (1) issues (1) jalan-jalan (1) jana (1) jejari (1) karya (1) koci (1) kuih (3) kuih raya (2) kuih tradisional (1) laboo (1) labu (1) lazada (1) life (1) maal hijrah (1) madu (1) makan (1) Malaysia (6) MATHAF (1) melancong (1) memori (1) mengumpat (1) moral values (5) motivation (1) movie (1) mudah (4) murah (1) negeri (1) nestum (1) newspirit (1) nikah (2) nutella (1) ogos (1) pantai (1) pelajar (1) pencarian (1) perihal (2) periuk nasi (1) pinterest (1) pizza (2) port dickson (2) pray (1) produk kecantikan (1) PTPTN (1) puasa (1) puisi (2) ramadhan (3) rangup (1) raya (4) recipes (1) resepi (3) review (3) rezeki (3) rindu (1) roti (1) salam-bersalaman (1) sambutan (4) SEA (1) segment (14) sekepala (1) semasa (5) sembilan (1) SHARES (8) shout out (1) simplehijab (2) skincare (1) spend (1) sports (1) stroke (1) student (1) SUKAN (1) tabarruj (1) tag (2) telemovie (1) tema (1) tempat (1) terkini (1) thailand (1) time (1) TIPS (3) top-up (1) Tuhan (8) usm (1) vacay (1) wanita (5)