.

Cara Membuat Situs Iklan Baris

Wednesday, 18 November 2015

1st GIVEAWAY MAGIC BAKED

Assalamualaikum readers.
May Allah always blessed.


http://magicbaked.blogspot.my/2015/11/1st-giveaway-magicbaked.html

Lamanya tak join GA or contest or apa apa semua ni. So, terbuka hati nak join GIVEAWAY ni. 

sebab ?

kalau sesiapa yang dah follow blog sis dari awal, dia orang nih memang dah maklum sangat yang sis suka support blogger blogger yang baru ni *cewaaahh.macam la aku lama sangat ye tak.

So, jom la kita beramai-ramai join GA nihh. serious tak rugi. Bukan apa, buat tambah kenalan. Jangan la fikir nak hadiah je. heee. Kalau dapat tu kira macam rezeki la, bonus.

Dan syarat dia pun senang je tau. so, nak join tekan SINI .

Seriously, siapa yang food porn macam sis ni perlu naw tengok blog magic baked ni. dan follow instadia orang. Kek dia, alahai menggoda sangatttt. orang lalu depan pun tak nampak. kah.

Jadi, sis tag blogger yang awesome hokeyh untuk join GA nih.. yang lain pun awesome juga. double awesome. *kang nangis pulak.haha



2) BUSYRA




Syarat-syarat penyertaan :

1: Buat entry bertajuk 1St GIVEAWAY By MB.

2: Copy banner di atas dan linkkan ke entry ini.

3: Follow Blog MB(SINI ) dan Instagram ( SINI )-jika ada.

4: Like Fanpage ( SINI )

5: Copykan url entry dan letakkn di ruang komen di bawah.

Optional :Tag 2 orang blogger keorang dan pastikan dieorg tau.



5 hadiah istimewa untuk 5 yang bertuah

Hadiah MAGICBAKED Bernilai RM30
# Hadiah MAGICBAKED Bernilai RM25
# Hadiah MAGICBAKED Bernilai RM20
# Hadiah MAGICBAKED Bernilai RM15
# Hadiah MAGICBAKED Bernilai RM10

Pemilihan adalah secara RANDOM!! 

Simple Contest For Great Gift =)

GiveAway tamat pada 29 November 2015.
GiveAway terbatal secara automatik sekiranya peserta kurang 20 orang.. 
So keep sharing to people u know =) 

Selamat mencuba!!!
Pemenang akan diumumkan pada 30 November 2015.;)


18 comments:

  1. good luck....
    ceritasiennor.blogspot.com/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

    ReplyDelete
  2. Hehe saya dah join! :p Btw goodluck and thanks tag. hehe

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama..goodluck :)

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/11/1st-giveaway-magicbaked.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Tahniah! Adiba.. awak terpilih sebagai pemenang bertuah 1st giveaway mb..;). whatsapps sy ye..0145009418.;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah!! Mrs. A ucapkan anda menang GA ni no 2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Labels

2016 (2) 2017 (9) affiliate (2) agent (2) agro (1) alhamdulillah (1) aurat wanita (2) bar (1) batu 10 (1) berasap (1) Berita (1) bersederhana (1) beryls (1) biarkan cita tersenyum lagi (1) birthday (1) biskut (1) blogger (36) bloglist (1) blue royals (1) brownies (1) cairkan (1) campak (1) cari makan (1) choc (1) coin (1) coklat (2) contest (8) cornflakes (1) crunchy (1) dapur (1) double boiled (1) double-boiled (1) duit (1) elise (1) environmental (1) erti (1) family (5) farm (1) festival (1) final year (3) food (1) foodporn (3) games (1) giveaway (11) gold (1) graduate (1) graduation (1) grateful (1) hadis (1) hantaran (1) hantu (1) happily (3) hati (4) heat (1) hectic sem (1) hitam (1) holiday (1) homemade (1) homesick (1) hunting (1) income (1) insidious 3 (1) issues (1) jalan-jalan (1) jana (1) jejari (1) karya (1) koci (1) kuih (3) kuih raya (2) kuih tradisional (1) laboo (1) labu (1) lazada (1) life (1) maal hijrah (1) madu (1) makan (1) Malaysia (6) MATHAF (1) melancong (1) memori (1) mengumpat (1) moral values (5) motivation (1) movie (1) mudah (4) murah (1) negeri (1) nestum (1) newspirit (1) nikah (2) nutella (1) ogos (1) pantai (1) pelajar (1) pencarian (1) perihal (2) periuk nasi (1) pinterest (1) pizza (2) port dickson (2) pray (1) produk kecantikan (1) PTPTN (1) puasa (1) puisi (2) ramadhan (3) rangup (1) raya (4) recipes (1) resepi (3) review (3) rezeki (3) rindu (1) roti (1) salam-bersalaman (1) sambutan (4) SEA (1) segment (14) sekepala (1) semasa (5) sembilan (1) SHARES (8) shout out (1) simplehijab (2) skincare (1) spend (1) sports (1) stroke (1) student (1) SUKAN (1) tabarruj (1) tag (2) telemovie (1) tema (1) tempat (1) terkini (1) thailand (1) time (1) TIPS (3) top-up (1) Tuhan (8) usm (1) vacay (1) wanita (5)